joi, 3 septembrie 2009

Săptămâna Românească – Rapsodii de toamnă


“Săptămâna Românească” vine la Continental Hotels cu bucate delicioase şi vinuri renumite!

Între 7 şi 13 septembrie oaspeţii noştri pot sărbători tradiţiile româneşti alături de noi la cea de-a 8-a ediţie a evenimentului.ocaţiile gazdă sunt restaurantele Hotelurilor Continental din Arad, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Porţile de Fier, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş.

Am creat un meniu special pentru această ocazie cu bucate alese din toate zonele ţării.
Amintim doar câteva: muşchiuleţ rulat ca în Bănie cu cartofi ţărăneşti, fel reprezentativ pentru Oltenia; drob de vinete cu ciuperci servit cu iaurt, specific zonei Banat; scrumbie friptă cu sarmuzac şi cartofi natur, tipic pentru Dobrogea; sau găluşte cu prune ca-n Maramureş.

Meniul de vinuri româneşti completează experienţa gastronomică, invitând oaspeţii într-un carusel de arome. Am încheiat parteneriate cu faimoase podgorii româneşti şi am asortat soiuri deosebite de vin la preparatele tradiţionale pe care vi le propunem. Tema evenimentului de anul acesta este chiar licoarea tomnatecă, motiv pentru care degustările vor fi un punct forte al evenimentului.

Concursurile cu premii şi muzica lăutărească românească vor completa atmosfera celor 7 zile! Vă aşteptăm în restaurantele noastre pentru dejun sau cină, în fiecare zi între 12.00 şi 23.00.

Despre Continental Hotels

Lanţul Continental Hotels a fost înfiinţat în anul 1991, fiind dedicat încă de la început furnizării unor servicii de 3 şi 4 stele pe segmentul turismului de afaceri. Oraşele în care lanţul Continental Hotels este prezent sunt Bucureşti, Constanţa, Sibiu, Arad, Oradea, Târgu Mureş, Suceava, Timişu de Sus, Turnu Severin şi Porţile de Fier, totalizând un număr de 1855 de camere. Portofoliul Continental cuprinde de asemenea şi brandurile: Continental Forum, Hello Hotels, Tekaffe, Balkan Bistro. Continental Hotels colaborează, prin intermediul mărcii Ibis, cu Accor, una din cele mai importante companii hoteliere la nivel mondial.