joi, 29 ianuarie 2009

Probleme de soft la bărbaţi

Un client întreabă:
Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 şi am observat că programul a lansat o opţiune subită Bebeluş 1.0 care ocupă mult spaţiu pe hard. În instrucţiuni nu era nimic menţionat.
Pe de altă parte, Nevasta 1.0 se autoinstalează în toate celelalte programe şi se lansează automat când deschid altă aplicaţie, împiedicându-i execuţia. Aplicaţii ca Bere-între-prieteni 10.3, Duminica-la-fotbal 5.0 nu mai funcţionează.
Uneori apare un virus - Soacra 1.0, care blochează sistemul sau face ca Nevasta 1.0 să se comporte total haotic. Nu reuşesc să dezinstalez acest program şi devine insuportabil mai ales când încerc să lansez aplicaţia Duminica-de-dragoste 3.0.
Se pare că şi alte fişiere sunt virusate. De ex.: c:/Sex__sâmbăta_dimineaţa.exe nu mai funcţionează deloc. Am vrut să revin la programul anterior Logodnica 7.0, dar procesul de dezinstalare al programului actual, Nevasta 1.0 mi se pare complicat iar riscurile pentru sistem sunt mari, mai ales pentru Bebeluş 1.0 care chiar îmi place.
Mă puteţi ajuta?

Un utilizator disperat.

RĂSPUNS:

Dragă client,
Nemulţumirea dumneavoastră este frecventă printre utilizatori, dar ea se datorează unei greşeli primare de concepţie: Mulţi utilizatori trec de la orice versiune Logodnica X.0 la Nevasta 1.0 cu speranţa falsă. Nevasta 1.0 nu e numai un program de divertisment şi utilităţi. E vorba de mult mai mult: Nevasta 1.0 e un Operating System complet creat ca sa controleze toate aplicaţiile dumneavoastră. E aproape imposibil să dezinstalaţi Nevasta 1.0 şi să reveniţi la Logodnica X.0 întrucât există sisteme virusate care fac ca şi acesta să se comporte precum Nevasta 1.0, deci nu aveţi nimic de câştigat.
Aceeaşi problema şi cu Soacra X.0. Acesta e un program mai vechi din care derivă Nevasta 1.0 şi comporta multe probleme de compatibilitate. Cu puţin noroc, sfârşeşte prin a fi victima unui virus şi dispare în câţiva ani. Unii utilizatori au încercat să formateze tot modulul şi să instaleze programul Iubita+Nevasta 2.0 dar asta le-a creat şi mai mari probleme (a se citi notiţa de prevenire "Pensie alimentara" şi "Custodia copiilor". Dacă instalaţi Iubita 8.0 nu încercaţi să treceţi la Nevasta 2.0 pentru că problemele vor fi chiar mai mari decât cele cu Nevasta 1.0. Chiar dacă exista şi versiuni Nevasta 3.0 şi Nevasta 4.0, acestea sunt rezervate specialiştilor şi având un preţ ridicat; nu le recomandăm.
Dacă sistemul cade, vă recomandăm Celibat 1.0, dar ideal e să păstraţi Nevasta 1.0 şi să învăţaţi programul cât mai bine posibil, întrucât e foarte sensibil la anumite comenzi şi reacţionează rău la erori de instalare. Aşadar, orice eroare apăruta va fi considerată ca provenind din partea dumneavoastră şi trebuie să vi-o asumaţi. Vă sfătuim să activaţi aplicaţiile C:/Scuze/Scuze.exe.
Evitaţi utilizarea tastelor ESC şi SUPPR care necesită ulterior C:/Scuze/flori.exe. Pentru o mai bună utilizare, vă sfătuim să cumpăraţi şi pack-ul Bijuterii 3.0, Vacante 5.1. Opţiunile Da_draga_mea 2.7 şi Ai_dreptate_iubire 4.5 sunt indispensabile. Nu instalaţi sub nici o formă Secretara_blonda_în_fusta_mini 2.0, O_prietenă 3.1. Aceste programe sunt incompatibile cu Nevasta 1.0 şi pot distruge sistemul.
Funcţia c:/Sex__sâmbătă_dimineaţa.exe se va activa odată cu c:/Colier_cu_diamante.exe."

miercuri, 28 ianuarie 2009

Concurs Foto Monitorul de Sibiu

Dacă tot m-am apucat să particip la concursuri, iată că particip şi la concursul foto al Monitorului de Sibiu.

www.monitorulsb.ro - Aici găsiţi legătura directă la partea unde sunt afişate pozele şi de unde puteţi vota.
Aveţi nevoie de o adresă de E-Mail validă, pentru că se va cere confirmarea votului pe E-Mail.
Vă mulţumesc de acum celor care mă vor vota!

marți, 27 ianuarie 2009

Concurs Brylu

M-am hotărât să particip şi eu la concursul lansat de către Brylu. Iată pozele:

Pe o bancă în parc


Grătar la ţară


Vă rog nu uitaţi, dacă vă plac, să-mi votaţi pozele!!! Mulţumesc!
Pentru a vota, alegeti de pe banda din dreapta a blogului lui Brylu, la categoria "Care fotografie merită să fie expusă?" una din pozele care vă place.

luni, 26 ianuarie 2009

Campanie Anti-Avort

CatholicVote.org este un proiect al Fidelis Center for Law and Policy care se implică în dezvoltarea unor programe menite să ajute noua generaţie la a vizualiza şi prin urmare a crea "Cultura vieţii", aşa cum o numesc ei (Culture of Life).
Cea mai recentă campanie, denumită Life: Imagine the Potential™ (Viaţa: imaginează-ţi potenţialul), este o campanie anti-avort, în care se foloseşte imaginea lui Barack Obama pentru a sensibiliza publicul care este indiferent sau care nu s-a gândit încă la imensul potenţialul pe care fiecare suflet îl are.
Mai jos aveţi clipul publicitar:

duminică, 25 ianuarie 2009

Primii ghiocei din 2009

Nu s-a încheiat nici măcar luna Ianuarie din 2009 şi iată au apărut deja primii ghiocei. Un semn că frigul ne mai lasă şi începe să se apropie primăvara.


miercuri, 14 ianuarie 2009

Ce se mai vinde prin România

Ia uite ce pun unii la vânzare ca să iasă din criză: pasaport Germania expirat.
Cine colecţionează paşapoarte? Organizaţiile secrete care vor să adune o bază de date?... dar alea au deja.. cine ştie...!!??!?!

vineri, 9 ianuarie 2009

Breakdance nud


:)) La ce vă gândeaţi?

vineri, 2 ianuarie 2009

Noi e shmecheri cu autovăhicul...

"România va creşte prin bun simţ şi responsabilitate!"... Care Românie? Asta?

Acest Video Este Dedicat Celor Kre Se Uitau La Noi ... Shi Probabil Injurau De Toti Dumnezeii Si De Toti Mortii K Nu Fac Shi Ei K Noi=))
Respect Voua K Mergeti Regulamentar !!!


Generaţia PRO(stia) rules!!!